Concerten / Evenementen - Kasteel Huis Bergh
15634
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15634,page-parent,,vss_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

HOME > EVENEMENTEN

Concerten en Evementen

Op Kasteel Huis Bergh is altijd wel iets te beleven. Naast het reguliere museumbezoek tijdens de reguliere openingstijden, organiseert Kasteel Huis Bergh ook regelmatig evenementen en voorstellingen zodat bezoekers het kasteel ook eens op een andere manier kunnen beleven. Van een middeleeuws weekend in mei tot een herfstvakantie vol kinderactiviteiten tot een kerstfeest op Kasteel Huis Bergh.

Jazzkwartet
Tribute to Oscar Peterson & Milt Jackson

zondag 14 mei 16.30 uur

De swingende muziek van Oscar Peterson en Milt Jackson heeft nog lang niet zijn kracht verloren. Dat bewijst het kwartet bestaande uit Hein de Jong (vibrafoon, al jaren (inter-)nationaal actief), Jetse de Jong (piano, met zijn 19 jaar de jongste in het kwartet), Henk Haverhoek (contrabas) en Jan Termaat Jr. (Drums).
Na diverse succesvolle optredens bij o.a. DoeJazz is nu kasteel Huis Bergh aan de beurt voor repertoire uit de hoogtijdagen van de jazz.

Welkom in de Middeleeuwen
op Kasteel Huis Bergh

zaterdag 29 & zondag 30 april – 11.00 t/m 18.00 uur

Vorig jaar nodigde Graaf Willem II van den Bergh alle kinderen uit voor een groot feest op Huis Bergh in Kasteelstad ‘s-Heerenberg. Dat was een groot succes. Dit jaar is er een nieuwe bewoner die wel wat hulp kan gebruiken…
Elk kind moet de Proeve van Bekwaamheid afleggen tijdens het bezoek aan het kasteel. In elke ruimte krijg je een nieuwe opdracht en wanneer je alle krabbels hebt verzameld verdien je een eigen oorkonde.

Welkom in de Middeleeuwen ridders en prinsessen

Ook Vriend van Kasteel Huis Bergh worden?

Exclusieve voordelen en historische mijlpaal.

Altijd wat te beleven!

Kasteel Huis Bergh leent zich prima voor concerten. De werkgroep Vrienden van Huis Bergh organiseert elk seizoen een voorstellingsreeks met een rijk en gevarieerd aanbod aan artiesten. Daarnaast worden ook verscheidene andere concerten en voorstellingen geaccommodeerd. Hou de voorstellingenpagina in de gaten voor het actuele aanbod en vergeet niet tijdig te reserveren.

Op Kasteel Huis Bergh valt altijd wel iets te beleven. Naast het reguliere museumbezoek tijdens de reguliere openingstijden, organiseert Huis Bergh ook regelmatig evenementen en voorstellingen zodat bezoekers het kasteel ook eens op een andere manier kunnen beleven. Van een middeleeuws weekend in juni tot een herfstvakantie vol kinderactiviteiten tot een kerstfeest op kasteel Huis Bergh.

Vrienden van Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh heeft een uitgebreide kring van Vrienden. Zij zijn de ambassadeurs van het kasteel, ze ondersteunen de instandhouding van het culturele erfgoed en promoten activiteiten en evenementen.

Elk jaar organiseert de werkgroep Vrienden van Huis Bergh een rijk en gevarieerd aanbod aan voorstellingen en optredens. De vrienden van Kasteel Huis Bergh kunnen hier met aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen van genieten.

Iedereen kan een Vriend worden

Iedereen kan een Vriend van Huis Bergh worden. Als u nog geen Vriend van Huis Bergh bent en na het zien van het programma en de voordelen op deze website interesse hebt gekregen, dan kunt u zich aanmelden door contact met ons op te nemen via 0314-661281 of vrienden@huisbergh.nl of door het formulier op deze website in te vullen.

Voordelen voor vrienden

Vrienden betalen jaarlijks een contributie van € 30,00 per persoon of € 45,00 per (echt)paar. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen.
Vrienden genieten aantrekkelijke privileges:

  • Vrije toegang tot het kasteel tijdens openingsuren
  • Gereduceerde entreeprijzen voor hun introducés (maximaal twee per Vriend)
  • Korting op entreeprijzen van concerten
  • Korting op eigen publicaties
  • Korting op zaalhuur voor huwelijken, recepties, symposia en andere evenementen in het kasteel (na drie jaar Vriendschap
  • Uitnodiging voor de jaarlijkse exclusieve opening van de jaarlijkse thematentoonstelling van het jaar.
  • Digitale nieuwsbrief met alle activiteiten op Huis Bergh
Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Archief Tentoonstellingen

Kasteel Huis Bergh is een van Nederlands grootste kastelen. Ontdek de wortels van ons koningshuis en geniet van de uitgebreide kunstcollectie. Klik hier voor het archief van tentoonstellingen.

Over Kasteel Huis Bergh

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg, beleeft een overweldigende ervaring. Het kasteel was ooit het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh en is tegenwoordig ingericht met een imposante kunstverzameling.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.