Brothers & Sisters - Kasteel Huis Bergh
20128
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20128,page-child,parent-pageid-17069,,vss_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

HOMECONCERTEN EN EVEMENTEN > PROGRAMMA > BROTHERS & SISTERS

Duo Brothers & Sisters

Brothers & Sisters

Stabat Mater

zondag 9 april – 16.30 uur

Het kersverse Stabat Mater van de componist Willem Stoppelenburg (1943) behelst een nieuwe vorm voor een oud genre, dat door de hele maatschappij heen thans een bijzondere plaats begint in te nemen. Een serieuze concurrent voor Bachs Mattheus Passie.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

Maar ook de bezetting is bijzonder. Onder de titel Brothers and Sisters hebben Charlotte en Josefien en het Pianoduo van de broers Martijn en Stefan Blaak een vast programma en niets leek logischer dan die combinatie te gebruiken, aangevuld met de Kölner Vokalsolisten als kamerkoor, waarvoor Stoppelenburg al eerder schreef.

In het een klein uur durende werk wisselen solo’s, duo’s, aria’s, koorgedeelten en tussenspelen elkaar af tot een geheel waarin de componist probeert op een eigen wijze de middeleeuwse teksten over ‘de bedroefde moeder bij haar stervende zoon’ naar onze tijd toe te halen.

Extra aantrekkelijk

☛ tegen een speciale prijs (€35,00) serveert kasteelcafé Heeren Dubbel een diner. Tijdig reserveren is verplicht: 0314-675090.

Uitvoerders

Brothers & Sisters

 

Martijn en Stefan Blaak – Piano
Charlotte en Josefien Stoppelenburg – Vocalen

Website

Kaarten bestellen

Entree: € 19,-

Vrienden: € 16,-

Kinderen tot 13 jaar/CJP: € 12,-

Muziekschool Oost-Gelderland*: € 7,50

* tot 18 jaar.

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op concerten, de zaalhuur en door Huis Bergh uitgebrachte publicaties.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.