Nobele Sponsoren - Kasteel Huis Bergh
15638
page,page-id-15638,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,,vss_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

HOME > RIDDERS VAN HUIS BERGH

Nobele Ridders

De eeuwenoude riddertraditie

Kasteel Huis Bergh bestaat zo’n 800 jaar. Gedurende al die eeuwen heeft het kasteel een prominente plaats ingenomen in onze regio. Het kasteel is altijd beschermd geweest, uiteraard door stadmuren, wallen en een gracht, maar ook door de ridders, de heren en graven Van den Bergh.

Ook in onze tijd heeft het kasteel bescherming nodig. Geen fysieke bescherming uiteraard, maar wel van het culturele erfgoed. Daarom zijn we blij met onze ambassadeurs: bedrijven die het kasteel een warm hart toedragen en zodoende ons culturele erfgoed ook voor de toekomst veilig stellen.

Nobele Ridders Toespraak

Ook ridder van Kasteel Huis Bergh worden?

Exclusieve voordelen en historische mijlpaal.

Onze Nobele Ridders

Bril-In-Mode
Specialized Bicycles
Wim Bosman Mainfreight
Sponsoren Optimaal FM
Sponsoren Rabobank
Sponsoren Montferland
Sponsoren Interovo
Sponsoren Fascini
Hannie & Wim
Sponsoren Pas Reform
Sponsoren Kremer
Sponsoren Hulkenberg
Sponsoren Fermax
Jobmax

Ridderpakket

Ridders betalen een jaarlijkse bijdage, waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Daarvoor krijgen de aangemeldde ridders het volgende voor terug:

  • Een officieel certificaat met: Ridder van het Huis Bergh!
  • Een korting van ca. 50% op de prijs van het gebruik van de kasteelruimten.
  • Gratis rondleidingen voor gasten en relaties (maximaal 5x per jaar).
  • Een Vriendenpas die recht geeft op gratis toegang of korting op evenementen.
  • Vermelding op de website van Huis Bergh.
  • Gratis kennismakingsovernachting in een luxueuze suite in de voormalige verdedigingstoren en 20% korting op volgende overnachtingen.
  • Ondernemersnetwerk met 4 bijeenkomsten per jaar.
Zakelijk samenkomen

Ook ridder worden?

Ridders zijn de exclusieve bedrijfsvrienden van het Huis Bergh. De hedendaagse Ridder beschermt het kasteel niet met het zwaard maar met hun hart. Want de hedendaagse ridder is een noaber. Een paar keer per jaar worden de ridders op Huis Bergh uitgenodigd. Zij krijgen dan een kijkje achter de schermen op Huis Bergh. Bovendien mogen deze nobele Ridders het imposante erfgoed inzetten voor de promotie van het eigen bedrijf.

Maar het Ridderschap biedt meer. Er zijn bijeenkomsten waar alle Ridders aanschuiven. Een gezaghebbende spreker vertelt over cultuur, historie, landschap of een combinatie daarvan. Zo’n bijeenkomst is niet alleen maar zitten, maar juist ook een netwerkmoment. Het bijzondere is dat de ridder uniciteit heeft voor zijn eigen bedrijfstak.

Ridder wordt je niet zo maar. De inauguratie vindt plaats via de Ridderslag. Een ceremoniële gebeurtenis die gerust mag worden beschouwd als een mijlpaal in de historie van het bedrijf.

Voor meer informatie over cultuur historische sponsoring en het bijwonen van een ridderbijeenkomst:

 

Jacqueline Wissink, tel. 0314-675095 of j.wissink@huisbergh.nl

Agenda Ridders

Voor de Ridders van Huis Bergh worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Voor de Ridders om te netwerken en voor Huis Bergh om de Ridders te informeren over alles wat er gaande op het kasteel.

 

Hier een overzicht van de bijeenkomsten van de Ridders in 2016.

Maandag 19 december zal het Ridderjaar traditiegetrouw worden afgesloten met een avond in kerstsfeer. Ontvangst vanaf 18 uur.

Wilt u een zakelijke bijeenkomst boeken?

Neem nu contact met ons op voor een boeking.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.