Programma - Kasteel Huis Bergh
17069
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17069,page-parent,page-child,parent-pageid-15634,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Programma

Voorstellingen en evenementen

Kasteel Huis Bergh leent zich prima voor concerten. De werkgroep Vrienden van Huis Bergh organiseert elk seizoen een voorstellingsreeks met een rijk en gevarieerd aanbod aan artiesten. Daarnaast worden ook verscheidene andere concerten en voorstellingen geaccommodeerd. Hou de voorstellingenpagina in de gaten voor het actuele aanbod en vergeet niet tijdig te reserveren.

Op Kasteel Huis Bergh is altijd wel iets te beleven. Naast het reguliere museumbezoek tijdens de reguliere openingstijden, organiseert Kasteel Huis Bergh ook regelmatig evenementen en voorstellingen zodat bezoekers het kasteel ook eens op een andere manier kunnen beleven.

Ook Vriend van Kasteel Huis Bergh worden?

Exclusieve voordelen en historische mijlpaal.

Yumeka Nakagawa

Euregio Rijn-Waal Studentenmuziekfestival

woensdag 25 en vrijdag 27 juli en woensdag 1 en vrijdag 3 augustus 2018 – 19.30 uur

Huis Bergh is ook dit jaar weer één van de podia van het Euregio Rijn-Waal Studentenmuziekfestival waar een aantal van de jonge veelbelovende pianisten zich zullen presenteren. Claudia Peter, Yumeka Nakagawa, Yaozong Song en Dahye Jeong kunt u in juli en augustus hier aan het werk zien.

concerten_het_britten_250x250

Het seizoen 2017-2018 is afgelopen – tot volgend jaar

zo spoedig mogelijk

Het seizoen 2017-2018 van de Vriendenconcerten is helaas alweer afgelopen. Er wordt momenteel uiteraard wel weer hard gewerkt aan een nieuw programma dat vanaf september weer van start zal gaan. Houdt u deze pagina goed in de gaten voor het nieuwe programma dat we zo spoedig als mogelijk zullen presenteren.

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op concerten, de zaalhuur en door Huis Bergh uitgebrachte publicaties.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Oost-Nederlands Kamerkoor

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.