Het Britten - Kasteel Huis Bergh
20128
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20128,page-child,parent-pageid-17069,,vss_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

HOMECONCERTEN EN EVEMENTEN > PROGRAMMA > HET BRITTEN

Het Britten

Nieuwjaarsconcert

zondag 14 januari – 16.30 uur

Het Britten Jeugd Strijkorkest is opgericht in 2007 door dirigent Loes Visser en biedt jonge talentvolle strijkers uit Oost Nederland de kans hun muzikale talenten op niveau te ontwikkelen.
Het programma van 14 januari omvat o.a. het eerste deel uit het 1e pianoconcert van Frédéric Chopin, waarin Jorrick Simmes (piano) zal soleren.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

Het Britten Jeugd Strijkorkest is opgericht in 2007 door dirigent Loes Visser en biedt jonge talentvolle strijkers uit Oost Nederland de kans hun muzikale talenten op niveau te ontwikkelen. Ons motto daarbij is: kwaliteit, warmte, bezieling en plezier.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Loes Visser en er wordt nauw samengewerkt met het ArtEZ Conservatorium in Zwolle waar wekelijks wordt gerepeteerd. Jaarlijks geeft het orkest vele concerten en gaat het op tournee. De ‘Britteners’ traden op voor Prinses Beatrix en tweemaal voor het nieuwe Koningspaar (tijdens koningsdag en tijdens hun officiële kennismakingsbezoek aan Zwolle) en ze maakten diverse CD’s die lovende kritieken kregen op de radio en in de pers. In juli 2014 won het Britten Jeugd Strijkorkest de 1e prijs in
de categorie strijkorkesten tijdens het prestigieuze Summa Cum Laude Festival in Wenen.

Uitvoerders

Het Britten Jeugd Strijkorkest

 

Jorrick Simmes – Piano

Website

Kaarten bestellen

Entree: € 19,-

Vrienden: € 16,-

Kinderen tot 13 jaar/CJP: € 12,-

Muziekschool Oost-Gelderland*: € 7,50

* tot 18 jaar.

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op concerten, de zaalhuur en door Huis Bergh uitgebrachte publicaties.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.