Jazzkwartet - Kasteel Huis Bergh
20130
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20130,page-child,parent-pageid-17069,,vss_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

HOMECONCERTEN EN EVEMENTEN > PROGRAMMA > JAZZKWARTET

Jazzkwartet

Jazzkwartet

Tribute to Oscar Peterson & Milt Jackson

zondag 14 mei – 16.30 uur

De swingende muziek van Oscar Peterson en Milt Jackson heeft nog lang niet zijn kracht verloren. Dat bewijst het kwartet bestaande uit Hein de Jong (vibrafoon), Jetse de Jong (piano), Henk Haverhoek (contrabas) en Jan Termaat Jr. (Drums). Na diverse succesvolle optredens bij o.a. DoeJazz is nu kasteel Huis Bergh aan de beurt voor repertoire uit de hoogtijdagen van de jazz, met standards als Angel Eyes en All of me.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

Hein de Jong is als vibrafonist al jaren (inter-)nationaal actief. Afgestudeerd aan het Hilversums conservatorium heeft hij in talloze bezettingen gespeeld en meegewerkt aan radio- en tv-uitzendingen. Hij heeft 2 cd’s gemaakt. De laatste stond in het teken van het Modern Jazz Quartet, waar Milt Jackson deel van uitmaakte. Hein is al jaren actief als slagwerkdocent en coördinator lichte muziek aan de Muziekschool Oost-Gelderland.

Jetse de Jong is met zijn 19 jaar de jongste in het kwartet. Op 9-jarige leeftijd geïnspireerd door Fats Domino, richtte zijn muzikale interesse zich op de blues- en jazzmuziek. Dit bracht hem bij pianisten als Fats Waller, Dr. John en Oscar Peterson, die zijn spel hebben beïnvloed. Hij studeert hij aan het conservatorium van Amsterdam. Daarvoor zat hij in de jong-talentklas van 2 conservatoria. Hij speelt ook regelmatig in Frankrijk.

Uitvoerders

Jazzkwartet

Hein de Jong – vibrafoon
Jetse de Jong – piano
Henk Haverhoekcontrabas
Jan Termaat Jr – drums

Kaarten bestellen

Entree: € 19,-

Vrienden: € 16,-

Kinderen tot 13 jaar/CJP: € 12,-

Muziekschool Oost-Gelderland*: € 7,50

* tot 18 jaar.

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op concerten, de zaalhuur en door Huis Bergh uitgebrachte publicaties.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.