Kerstconcert - Kasteel Huis Bergh
20110
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20110,page-child,parent-pageid-17069,,vss_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

HOMECONCERTEN EN EVEMENTEN > PROGRAMMA > KERSTCONCERT

Oost-Nederlands Kamerkoor

Oost-Nederlands Kamerkoor

Kerstconcert – UITVERKOCHT

zondag 17 december – 16.30 uur

Het Oost-Nederlands Kamerkoor (ONK) bestaat uit ruim 30 zangers en zangeressen en zingt repertoire vanaf de renaissance tot de 21e eeuw.
Het programma van 17 december zal voornamelijk bestaan uit Zweedse en Engelse carols.

Helaas is dit Kerstconcert uitverkocht, maar er zijn nog kaarten beschikbaar voor ons Nieuwjaarsconcert.

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Achtergrond

Het koor stelt hoge eisen aan zichzelf en werkt voortdurend aan het handhaven en versterken van een hoog kwaliteitsniveau. Het koor is in 1965 opgericht door Chiel de Leeuw en staat sinds 1993 onder leiding van Rob Vermeulen. Het ONK heeft als standplaats Doetinchem.

Naast kamermuziek zingt het koor ook grotere werken, vaak met orkest. Zo klonken in de Catharinakerk in Doetinchem het Requiem van Mozart, het Gloria van Poulenc, de Matthäus Passion en de Johannes Passion van Bach.

Extra aantrekkelijk

☛ tegen een speciale prijs (€35,00) serveert kasteelcafé Heeren Dubbel een diner. Tijdig reserveren is verplicht: 0314-675090.

Uitvoerders

Oost-Nederlands Kamerkoor
Rob Vermeulen

Website

Vriend van Kasteel Huis Bergh

Vrienden betalen jaarlijks een contributie waarbij het voorbestaan van Kasteel Huis Bergh ondersteund wordt. Dit geld wordt besteed aan culturele activiteiten en kunstaankopen. Profiteer nu van vrije toegang in het kasteel tijdens openingsuren, kortingen op evenementen, de zaalhuur en de museumwinkel.

Kosten: €30,- p.p. (€45,- per paar)

Hal Huis Bergh

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.