Herfstvakantie - Kasteel Huis Bergh
21233
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21233,page-child,parent-pageid-15658,,vss_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

HOMEPERSBERICHTEN > HERFSTVAKANTIE

Griezelen tijdens de herfstvakantie in kasteel Huis Bergh

Persbericht:

De gruwelijk griezelige kasteeltocht.
Tijdens de herfstvakantie in kasteel Huis Bergh

15, 17, 18, 19, 22, 25 en 29 oktober 2017 om 13.00 en om 14.30 uur

Het thema voor de kinderboekenweek 2017 is “Gruwelijk eng!”.
En omdat het kasteel een superplek is om te griezelen, kun je tijdens de herfstvakantie bij ons in het kasteel een gruwelijk griezelige kasteeltocht mee maken.

Je wordt geschminkt en beleeft tijdens de kasteeltocht gruwelijk griezelige dingen op kasteel Huis Bergh. Het kasteel zit namelijk van onder tot boven vol met wolven, skeletten, roofridders en spoken… Durf jij het aan om van de kelder door het kasteel helemaal naar de toren gaan?
Kom griezelen in de herfstvakantie in kasteel Huis Bergh!

Het programma is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Ouders en grootouders zijn van harte welkom om ook mee te doen met de interactieve voorstelling.

Openingstijden:
Het programma vindt plaats om 13.00 uur en om 14.30 uur op de volgende data: 15, 17, 18, 19, 22, 25 en 29 oktober 2017.

Entree: 8,50 euro per persoon incl. traktatie.

Klik op onderstaande afbeeldingen om ze te downloaden.

Heks Huis Bergh

Gratis Audiotour App Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh is enorm rijk aan verhalen: of het nu gaat over de kunst, de historie of de tuinen. Er is in de 800 jaar dat Kasteel Huis Bergh oud is veel gebeurd en hier is dan ook veel over te vertellen. De verhalen over de rijke historie, de bijzondere kunstverzameling en de herstelde tuinen van Kasteel Huis Bergh zijn te beluisteren in verschillende audiotours. Verkrijgbaar in het kasteel of te downloaden in de app.

Appstore Knop
Googleplay Knop

Online uw tickets reserveren voor toegang!

Gemakkelijk en snel uw tickets online bestellen.

Archief

Kasteel Huis Bergh is een van Nederlands grootste kastelen. Ontdek de wortels van ons koningshuis en geniet van de uitgebreide kunstcollectie. Klik hier voor het archief van tentoonstellingen.

Over Huis Bergh

Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg krijgt een overweldigende ervaring. Het kasteel was het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Het is ingericht met een imposante kunstverzameling.

OUDERWETSE GASTVRIJHEID

In kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal.